27 Ιουλίου 2014

Καταδυτικό τριήμερο στην Κύθνο

Μini διακοπές σε έναν καταδυτικό παράδεισο!
Ο μεγάλος φόρτος εργασίας δεν μας επιτρέπει πολλές φορές να απομακρυνθούμε για πολλές ημέρες διακοπών. Για τους κατοίκους τις πρωτεύουσας μια πολύ προσιτή, γρήγορη κι όμορφη απόδραση είναι η Κύθνος. Η πρόσβαση το καλοκαίρι γίνετε ευκολά με καθημερινά δρομολόγια (1:45') από το λιμάνι του Λαυρίου. 
Η Κύθνος αποτελεί έναν εξαιρετικό καταδυτικό προορισμό με άπειρα παρθένα μέρη για μπάνιο και κατάδυση για όλα τα γούστα.
Στα λουτρά θα βρείτε ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα καταδυτικά κέντρα της
Ελλάδας (Aqua Team) που μπορεί να εκτελέσει κάθε είδος κατάδυσης ή να ικανοποιήσει κάθε καταδυτική σας ανάγκη (καταδύσεις αναψυχής μέχρι και τους πιο απαιτητικούς σε καταδύσεις με μίγματα nitrox/trimix ή ακόμη και χρήση re-breather).

Καταδυτικό κέντρο:


Aqua Team Κύθνος 

Λουτρά Κύθνου
Τηλ: 22810 31333
Fax: 22810 31113
http://www.aquakythnos.gr

Μεταφέραμε σχετικά λίγα πλάνα (και δυστυχώς οχι στην ποιότητα που θα θέλαμε) από τον υποβρύχιο πλούτο αυτού του τόπου για τους αναγνώστες μας  και σίγουρα θα μεταφέρουμε πολύ περισότερα στην επόμενη μας επίσκεψη.
Σας συνιστούμε λοιπόν ανεπιφύλακτα, να επισκευθείτε και γνωρίσετε με τα μάτια σας αυτόν τον μικρό και βολικό παράδεισο, μιας και μια κάμερα δεν μπορεί ποτέ να χωρέσει συναισθήματα, μυρωδίες κι "όλη την εικόνα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου